• Category : SZOLGÁLTATÁSAINK

Utat mutatunk a virtuális világba

Ingatlanról van szó? Kerülje el, hogy otthonát ellepjék az ingatlan turisták, spóroljon időt és energiát. A 3D ingatlan sétával megtekinthetőek az ingatlanok számítógépen, okostelefonon, vagy akár tableten is. Valós méretek, valós elrendezés! Az alaprajz nézet és a babaház nézet segíti átlátni az ingatlan elrendezését. A képek már csak kiegészítések, a 3D ingatlan séta a jövő!

Szálláshelye van? Leendő vendégei többet kapnak, mint egyszerű vizuális élmény! Szálláshelyén sétálhatnak, megismerhetik, ismerőssé és szimpatikussá válhat számukra. Szálláshelyéről a szobák, helyiségek valós méreteit, azok elrendezését láthatja az érdeklődő és a beépíthető foglalási rendszerrel azonnal lefoglalhatja az időpontot.

Vendéglátóhelye van? A 3D ingatlan séta hűen át tudja adni egy étterem vagy bár stílusát és hangulatát, ezzel új üzleti lehetőségeket teremt és újabbnál újabb vendégeket vonz be. Továbbá, ha egy étterem vállalati vagy privát rendezvényeket szervez, akkor ez a tökéletes eszköz ahhoz, hogy a potenciális ügyfeleknek egy tervezhető és megvalósítható elképzelése legyen, így végül könnyebben hozzanak pozitív döntést és állapodnak meg Önnel!

Dollhouse – Babaház nézet

Ez az a nézet, amit semmilyen más szolgáltatásban nem kaphat meg. Az egyediségét már a neve is sejteti. A babaház nézet valóban olyan mint a játék, egyszerű és ugyanolyan könnyen kezelhető csak virtuálisan. Itt az épület egyes helyiségeit virtuálisan helyezzük térbe, körbeforgathatóan. Bármelyik részére is kattint, abban a pillanatban azon a helyen lesz. Ráközelíthet az Önt érdeklő részletekre, ugyanakkor nem kell végigjárnia az összes “utat” ahhoz, hogy egy másik részbe kerüljön, mint a hagyományos ingatlan séták esetében.

Hagyományos belső nézet – ami hasonló a Google Street View-hoz

A belső nézet hasonló a Google Street View belső nézetéhez. Az élmény azonban teljesen más. A kamerának köszönhetően és mivel a helyiség több pontjáról készül felvétel, érezékelhető a tárgyak és terek formája. A navigáció a képbe helyezett nagy körök segítségével történik.

Alaprajz nézet – ez a 3D modell 2D változata

Az ingatlanhirdetéseknél gyakran pontatlan alaprajzokat látunk, illetve a hirdetésekhez csatolt képeken látható helyiségeket nem mindig tudjuk beazonosítani. A 3D ingatlan séta esetén ez sokkal egyszerűbb, hiszen az alaprajz nézetben felismerhetők az enteriőr részletei is.

Kompatibilis minden eszközzel

A 3D ingatlan séta a hagyományos megoldásokkal ellentétben, minden eszközön tökéletesen működik, kompromisszumok nélkül. Legyen szó okostelefonról, tabletről, számítőgépről. Mindezek mellett, virtuális valóság szemüvegben is használható, amivel az élmény még tökéletesebb. Egy ilyen szemüveggel valóban olyan érzés, minta élőben sétálnánk az adott helyen.

  • Könnyen megosztható, mint egy Youtube videó
  • Minden eszközön elérhető: számítógépről, mobiltelefonról vagy tabletről. Ráadásul plusz szoftvert sem kell telepíteni
  • Olyan egyszerű a navigáció és a közlekedés a ingatlan sétában, mintha csak egy videójáték lenne
  • 3 féle nézet segít, hogy átlássuk a teret

 

Külön megrendelhető szolgáltatások:

Információs pontok

A 3D ingatlan sétához hozzáadhatunk képet, szöveget, videót és linkeket. Szinte bármi beilleszthető. A lenti 3D ingatlan sétában a kattintva láthatóak a további információk.