• Category : SZOLGÁLTATÁSAINK

Ingatlanvideó-készítés

Szolgáltatásunk tartalmazza az ingatlan teljes megörökítését, azaz a külső és belső terek videózását. Az elkészült anyagban az épületek minden oldala látható, több szögből.

 

A felvételek legtöbbje drónnal készül, amely egyrészt alkalmas arra, hogy egészében láttassa az objektumokat, emellett az így készült videók lélegzetelállító látványt nyújtanak.

Felhasználásukat tekintve az épületvideózás során is széles a paletta: lakáshirdetéseknél jó választás lehet teljes lakóparkok bemutatására, de akár kisebb eladásoknál, például kertes házaknál is remekül alkalmazható.

Az eladások mellett más jellegű projektek is támogathatók a felvételekkel: szórakozóhelyek, éttermek, egyéb komplexumok is bemutathatók a videók segítségével, amelyek izgalmas elemek lehetnek a weboldalakon vagy a social media felületeken alkalmazva.

Videóvágás

Az általunk készített videókat magunk vágjuk és véglegesítjük. Tapasztalataink alapján profibb és teljesebb végeredmény születik, ha egy kézben van az összes feladat. Azért, hogy ki tudjuk választani a tökéletes felvételeket, jóval több anyagot készítünk, mint amit átadunk.

A videókban mini-animációk is helyet kaphatnak, hogy minél izgalmasabb és dinamikusabb hatást érjünk el. A videókhoz jogtiszta zenéket használunk. Minden projekthez a leginkább illeszkedő hangfájlt választjuk egy tárhelyről, de igény esetén az ügyfél által kiválasztott zene is beilleszthető.