• Category : SZOLGÁLTATÁSAINK

Itt mindent megtudhat a Virtuális Lakberendezésről, s arról, hogy hogyan növelje meg ingatlanja értékét látványosan, hogy akár milliókkal többért tudja értékesíteni azt, rövid időn belül.

A Virtuális Lakberendezés célja az, hogy a lakás a lehető legnagyobb számú potenciális vásárlót vonzza úgy, hogy gyorsabban és lehetőleg drágábban tudja eladni azt. A styling maga arra fókuszál, hogy a belteret egy vonzó, kellemes produktummá alakítsa át, melyet mindenki magának érez / akar.

Egy felkészített ingatlan azt adja, amit a vevő vár: tágas, világos tereket, gyönyörűen bebútorozott, kiváló állapotú lakást. Életérzést, a vágyott otthonát találja meg az eladó ingatlanban. Lenyűgözi a vevőt, így az első 10 másodpercben kialakuló vevői véleményre hihetetlen befolyást gyakorol. A Virtuális Lakberendezés eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni! Hiszen 100 emberből csupán 4 látja a terekben a lehetőségeket, ezért a többi 96-nak meg kell mutatni!

Nézzen szét nálunk! Merüljön el ebben a csodálatos világban!