SZOLGÁLTATÁSAINK

ÍGY DOLGOZUNK

Technológia és kreativitás

A projekt elindításának első fázisa egy alapos megbeszélés, amely során megismerjük ügyfeleink, partnereink elképzeléseit. A kategóriák képanyagai között például hatalmas különbségek vannak, így fontos nagy hangsúlyt fektetni a végleges célra. Egyes fotózások esetén erősebben dominálnak a művészi beállítások, mint a színek, a hangulatok, míg az eladásra kínált lakások befotózása során inkább a reális bemutatás a cél, hangulatelemekkel színesítve.

A megbeszélés után a helyszínbejárás következik, ezt követően történik a fotózás.

Az utómunkát magunk végzezzük el, így ügyfeleink használatra kész, bemutatható képanyagot kapnak a projekt végén.

A lakásfotózás egy izgalmas kiegészítőeleme lehet a videós tartalom. Amennyiben szeretné még látványosabbá tenni online lakáshirdetéseit vagy weboldalát, egészítse ki 1-2 perces videóval, melyet egyes csomagajánlataink tartalmaznak.

AJÁNLÁSOK

RÓLUNK MONDTÁK

Valkó Márk

“Nagyon figyelnek a részletekre és ezt a fényképek tükrözik. Több fotózás elteltével, folyamatos munkák után bátran ajánlom őket. Gyorsak, precízek, elérhetőek, a képek önmagukért beszélnek. Nagyon ajánlott!”

Erdős Nikolett

“Ezeknek a srácoknak kiváló ízlésük van, a fotózáson át a virtuális lakberendezésig mindent meg tudtam rendelni tőlük.”

Hein Marietta

“Abszolút a legjobb! A fényképeket nagy látószögből készítik, melyek minden alkalommal gyönyörűen jelennek meg. Nagy figyelmet fordítanak a részletekre, a képek minősége pedig kiváló. Ajánlom őket!”

Kiss Tamás

“Nagyon jó fotókat készítenek, magasfokú igényesség jellemzi a munkáikat!”